VDC ( Virtual Data Center )VDC - servere dedicate - cloud vps - domenii web - protecție firewall - protecție ddos

Virtual Data Center


  • creation and management of KVM VMs within the allocated resources
  • creation and management of VMs / micro services such as Docker, nodes, firewalls ... etc within the allocated resources
  • VLAN public and privat
  • Elasticitatea , scalarea individuala a resurselor CPU,Memorie,spatiul de stocare NVMe,SSD si block storage ( backup ), viteza de transfer la date sau internet in functie de necesitati
Benefits for Virtual Data Center in our infrastructure

The Virtual Data Center service offered by our company is a premium solution that offers IAAS, SAAS, public and private networking resources guaranteed, in an Openebula cloud cluster platform with NVMe-oF type storage, BeeGFS Distributed SSD storage, with parameters guaranteed performance.

Optional services: HDD Block Storage, LTO-7 Backup, Firewall, Load Balancer and DDOS protection.

VDC Cloud VPS SSD Găzduire Web Hosting Servere dedicate DDOS Firewall

VDC (virtual data center) + resursces - PRICE CALCULATOR

6 CORE

Procesor

Each processor includes at least 2.4 GHz vCore power
8 GB

RAM memory

Dedicated memory included (KVM)
50 GB

NVMe main disk

Main disk, "NVMe-oF over RDMA"- NVMe
175 GB

SSD secundary disk

Secondary disk, "Distributed storage SDS BeeGFS over RDMA" - SSD

Unlimited traffic monthly included 10TB, optional up to 300TB Bloc Storage optional 0,01 € per GB, minim 500GB

Please contact us for a personalized offer and other options!
reducere 20%
Estimated price
3 .00 €/month
  OPTIONS Virtual Data Center ( VDC )
No VDC Standard
VDC update
Optional CPU configurations
2,6 GHz Standard
3.3 GHz Update
buy now!

Activitate


Suntem membri activi in cadrul Asociației Naționale a Providerilor de Internet din Romania (mai pe scurt ANISP), o prezenta activa in nodul InterLAN Internet Exchange , cel mai mare Internet eXchange din Romania, precum si in Romanian Network Internet Exchange (mai pe scurt RONIX), avem peering cu toți Providerii de Internet majori din Romania, in speța Click Net/Romtelecom , RDS, UPC, precum si distribuitorii locali ai acestora si prin M247 si Voxility peering cu majoritatea Providerilor externi.

Din acest motiv putem sa va oferim viteze mari de acces la site-ul si serviciilor Dvs., atât din interiorul României si al Europei, cat si vizitatorilor de pe alte continente. In ceea ce privește stabilitatea serverelor, va oferim un uptime de peste 99.9% Tier4, uptime absolut necesar fiecărei afaceri prezente în mediul online, indiferent de sfera de activitate (cu excepția celor stipulate in cadrul „Termenilor si condițiilor”).

Suntem prezenți in trei Centre de Date carier neutral in Romania: Voxility , M247 si NxDATA-1.
Intre cele trei locații avem o interconectare de 100Gbps pe o structura de rețea full meș, si un total de 130 Gbps conexiune la internet: 40Gbps Voxility, 50 Gbps M247 , 20Gbps Ines, 40 Gbps InterLan si 10 Gbps RONIX.

IP Transit – Internet prin fibră optică

Prin serviciul de acces la Internet prin fibră optică putem la dispoziție o plajă largă de viteze de acces și te putem ajuta să implementezi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale de comunicare.

Serviciul este destinat furnizorilor de hosting sau operatorilor de telecomunicații ce permit anunțarea spațiului lor IP către Internet și importul tabelelor de rutare Astimp IT Solution în sistemul lor de rutare.

IP Peering – Internet exchange

Acest serviciu oferă posibilitatea schimbului de trafic între clienții Astimp IT Solution și cei ai companiei tale. Serviciul se realizează prin conexiune dedicată și garantată de fibră optică sau crearea de legături de interconectare realizate în centre de date prin sesiuni BGP.

Deținem legături de peering cu toți operatorii semnificativi și suntem prezenți în cele mai importante centre de date din România.

Nu ești sigur de ce serviciu sau produs ai nevoie?

Contactează-ne pentru consiliere!

Astimp IT Solution