Servere Dedicate

Serviciile noastre se bazeaza numai pe servere dedicate brand name IBM, Supermicro cu procesoare Intel Xeon Quad-Six Core, DDR3 ECC , SSD sau HDD SAS /SATA Enterprise.

 • Start Server

  Trecerea de la VDS/VPS nu trebuie sa fie pe un server tip desktop gen Intel Xeon E3, unbuffered memory. Noi va oferim un server cu 2 x Intel Xeon 5520, 8 GB DDR3 ECC, 1 TB SATA Enterprise sau 2 x 146 GB SAS.

  Mai multe detalii

 • VPS

  Primul pas catre propiul server. Utilizatorii acestui serviciu beneficiaza de acces complet la server prin SSH, pot instala aplicatiile proprii si modifica fisierele de configurare. Ruleaza servicii ca: telnet, server de mail, server web, servere SQL.

  Mai multe detalii

 • Extrem server

  Server cu 2 x Intel Xeon E5-2670 ( 32 vCore ), 128 GB RAM şi diskuri SSD & SATA sau SSD & SAS, va asigură viteză maximă de procesare şi acces la disk pentru aplicaţii cu consum ridicat de resurse şi load intens I/O

  Mai multe detalii

 • Cloud VDS-SSD

  Maşina ta virtuală cu resurse dedicate va fi extrem de stabilă şi performantă. Spre deosebire de un VPS tradiţional, în care foarte mulţi clienţi partajează acelaşi kernel si isi impart resursele „BURST”, un VDS este un mini server dedicat.

  Mai multe detalii

Solutii Hosting

Seviciile de hosting de tip servere dedicate oferite de noi fiind disponibile pe o infrastructura hardware de tip IBM Blade Center si Supermicro 4 Node

Mai multe detalii

Oferte speciale

Misiunea noastra este ca printr-o evolutie continua sa devenim cel mai bun furnizor de servicii de hosting din Romania prin ofertele noastra si nu numai.

Mai multe detalii

Motive sa lucrezi cu dedicatserver.ro

dedicatserver.ro foloseste servere, echipamente de hosting enterprise si o redundanţă completă la nivel de conectivitate, climatizare,alimentare cu energie şi sisteme de securitate la cel mai bun raport pret calitate

icon

Centru de date Tier-4

Oferim webhosting in cele mai bune conditii, serverele noastre fiind intr-un centru de date care ofera peste 99,9% Uptime.

Detalii...
icon

Protectie Firewall

Oferim servicii de hosting profesionale cu Protecţie Hardware Firewall - layer 7 gratuit. Acest firewall este de noua generatie.

Detalii...
icon

Echipamente enterprise.

Toate serverele sunt echipate cu dual procesor Intel Xeon Quad sau Six Core si DDR3 ECC.Oferim acces IPMI/AMM/KVM over IP port si IP dedicat gratuit

Detalii...

Tot nu esti convins?

Vezi pachete & preturi

Toate pachetele includ
urmatoarele optiuni »

Creare
Cont Instant
Setare
foarte rapida
Protectie
Spam
Scalabilitate
facila
Suport
tehnic 24/7

Inca nu te-ai decis ce ti se potriveste? Contactati-ne!

Powered by WHMCompleteSolution